Pari viikkoa Egerissä ja nyt on jo paljon helpompaa kaikki. Liikkuminen kohteessa sujuu ongelmitta ja tuttuja on jo joka kulmassa.  Ihmiset on jo suurimmaksi osaksi tietosia että tää pimu ei ihan heti lähde täältä.. Säät vaan on ollu aika yllätyksellisiä sekä mulle että varsinkin paikallisille. Lunta on satanu tallä viikolla useana päivänä ,monta senttiä, mutta tänään , lauantaina, sää aika mukava , lämmintä +10 mutta pilvistä ja huomiseksi luvattu sadetta ja tuulta.

Paikalliset viettää pääsiäistä , kuten Suomessakin, Heidän pääsiäispöytään kuuluu pääasiassa kinkkua ja munia (keitettynä). Ja paljon kaikkia herkkuja , kuten makeita juttuja.

Hotelli Eger on pääsiäisenä ihan täynnä. Paikalliset viettää lomia varsinkin nyt ja monet perheet nauttivatkin kylpylähotellin palveluista, seuraava sesonki on vasta keällä.. Toivottavasti säät suosii edes vähän .

Itse aion tutustua kaupunkiin lisää ja nauttia Thermal Bathin antimista, eli saunoen ja uiden eri asteisissa altaissa,,,,,Kellemes ûnnepeket!