Seikkailu jatkuu. Olen ollut pikkasen laiska kaikissa kirjoitteluissa, myös facebookissa. Mutta tänne kuuluu ihan hyvää Työt hotellilla jatkuu entiseen malliin. Respassa hommat sujuu ihan ok, kieltä olen oppinut koko ajan jonkun verran lisää, mutta enpä tietenkään sillä pärjää.

Vapun aikoihin hotellilla oli tosi kiirettä. Paljon ryhmiä mm. Puolasta, siellä oli silloin lomaviikko. Joten olin töissä koko ajan, eipä paljon vappua tullut vietettyä. Täällä vapun vietto oli aika samanlaista kuin suomessa, Vappupäivänä paikalliset vietti piknikkejä perheidensä kanssa ja vappuaattona nuoriso juhli omalla tyylillä ;-). Mutta rauhallisemmin kuin Senaatintorilla...

Pari viikkoa sitten täällä oli 4 opettajaa, 2 heistä Porista ja 2 Raumalta. Kävivät Norberin kanssa tutustumassa myös hotelliin jossa olen töissä ja kävin myös illallisella heidän ja muutaman opettajan kanssa Norbertin koulusta. Viime viikolla tapasin opettaja Ailan Omniasta ja hän oli myös Norbertin kanssa tutustumassa hotelliin. Hänen mukanaan tänne tullutta Joelia, joka tuli työharjoitteluun paikalliseen Spar- kauppaan, en ole vielä tavannut. Joten olen vähän niin kuin ollut hotelli sightseeing- oppaana aina kun suomesta joku tulee käymään, ihan mukavaa.

Viime viikonloppuna sain 3 päivää vapaata ja pakkasinkin repun ja lähdin tutustumaan Budapestiin. Hotellilta järkkäsivät mulle hyvän hotellin Budan puolelta ihan "sopuhintaan" ja olihan se mahtava kaupunki. Mutta 3 päivää oli aivan liian lyhyt aika tutustua paikkoihin. Pakko mennä uudestaan joku kerta. Ensimmäisellä viikolla tutustuin Finnagoran porukkaan ja nyt sainkin mahdollisuuden Budapestissa mennä heidän kanssa klassiseen konserttiin jossa kapellimestarin oli kuuluisa Osmo Vänskä. Olihan se aika mahtavaa, mutta musiikki ei ollut aivan mun makuun, paitsi jälkimmäinen osa joka oli Romeosta ja Juliasta. Konserttitalo oli tosi hulppea paikka ja aivan täynnä.

Olen myös tehnyt aika homman hotellille. Opettaja Pia Paakkunaisen vinkkien ja linkkien perusteella ja hotellin toiveiden mukaan, lähetin viime viikolla n. 30 suomalaiseen matkatoimistoon emailin, jossa kerroin Egeristä ja hieman hotellista. Toiveena tietysti saada lisää asiakkaita sekä hotellille että Egerille. Houkuttimena hotelli tarjoaa 2 ilmaista yöpymistä, jos jostain matkatoimistosta haluavat tulla paikan päälle tutustumaan Egeriin. Toivottavasti viesti tuotta ajan mittaan tulosta. Suunnitteilla on nyt Norbertin avustuksella vielä kääntää nettisivut unkarista ensin englanniksi ja sit suomeksi, eli iso homma vielä edessä. Suur kiitokset Pialle avusta!!!!

Kaikki täällä on siis sujunu ihan hyvin. Nyt vaan kesä katosi jonnekin....ilmat viileni aika rajusti, mutta eiköhän se tästä taas iloksi muutu ;-) Yritän olla aktiivisempi kirjoittelemaan, mutta on niin "kiirusta"  Terveisiä kaikille Suomeen, Piroska