Moikka vaan!

Pääsiäinen mennä vilahti ja nyt on luvattu että säätkin pitäis alkaa lämmetä. Toivottavasti, sillä huomenna starttaa Eger-ralli joka kestää sunnuntai-iltaan asti. Osallistujia on kuulemma n.200-250 , kuulin tänään kun Romanian joukkoa tsekkas hotelliin sisään ja juttelin heidän joukkueen päällikön kanssa. Huomenna tulee vielä paljon lisää hotelliinkin muista maista. Kiva juttu, aion mennä itsekin kattomaan kun on luvattu hyvää ilmaa.

Tänään kävin tukihenkilöni, Norbertin , koululla vierailulla ja samalla pikkasen auttamassakin. Nimittäin ens viikon keskiviikkona koululle tulee vierailemaan Unkarin Suomen Suurlähettiläs ja hänen kunniakseen on järjestetty juhlat koululla. Koulun kuoro aikoo laulaa muutaman tunnetun suomalaisen laulun SUOMEKSI ja he halusivat että tsekkaan tekstin että on oikein kirjoitettu ja että osaavat lausua sanat oikein. Kiva kun pystyin auttamaan. Sain myös itse kutsun kyseisiin juhliiin, aika huisia!!! Nyt herääkin kysymys..."mitä ihmettä mä laitan päälle ;-) "...ei nimittäin tullu mitään juhlaklänninkiä mukaan...no joutuu lähtemään shoppaileen, jos vaikka jotain löytyis.Hotellin työkaverit varas jo mulle kampaajan ens tiistaiksi ;-).  Mut aika mieletön juttu.Kerron sit minkälaista oli.

Tutustuin myös muutamiin koulun opettajiin sekä rehtoriin ja olivat niin mielissään kun kävin siellä. Ja aikoivat kutsua uudelleen. Oppilaat kattelivat siihen malliin , että onkohan toi joku uus maikka!!!! Mukava kokemus.

Tämmöstä tällä kertaa -Viszla't!